ЛУКА ПЕТРОВИЋ ОШТРО ОСУДИО СРАМНО ПОНАШАЊЕ ПЕШИЋЕВЕ: „ГОСПОЂО, ВАША ДЕМЕНЦИЈА ЈЕ УЗЕЛА МАХА, ТРЕБА ДА ВАС ЈЕ СРАМОТА!“

ИНФО

Лука Петровић, члан Председништва СНС-а оштро је осудио понашање Весне Пешић због скандалозног и срамног позива на убиство председника.

„Госпођо Пешић, треба да вас буде срамота због претњи смрћу које сте упутили председнику Александру Вучићу. Зашто је једино мржња,вама и вашим сарадницима Ђиласу и Јеремићу, према Александру Вучићу и свему што он добро ради за нашу земљу и наш народ једино што вас спаја и покреће. Госпођо Пешић, мржња и зло никоме није донело добро у животу“, рекао је Петровић.

„Ваша деменција је изгледа узела маха и мени је жао због тога, али оставите Србију више на миру. Свега чега сте се дохватили ви и вама слични сте уништили, опљачкали и разорили. Пустите Александра Вучића да се бори како за вас тако и за наш народ и нашу Србију. Да наставимо са новим инвестицијама, новим радним местима, новим ауто-путевима. Колико год ви мрзели и вређали пристојна и модерна Србија увек ће победити“,  закључио је Петровић.

Подсећамо, социолог и промотерка странке Драгана Ђиласа, Весна Пешић, директно је на свом Твитер налогу позвала на убиство председника Србије Александра Вучића.

„Хајде бре да вас видим шта ћете када се прогласи доживотним председником. Док твитераши безбрижно твитеришу. О томе не мислите. Ено га Путин баш то ради. Ако Брнабићка да оставку да знате – спрема се доживотни Вучић. Е нема ту бојкота, само цев у главу…“ написала је Пешићка.

Извор: Србија Данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *