СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА И ПОВЕЉЕ У ИНЂИЈИ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Поводом великог хришћанског празника и школске славе Светог Саве, у Културном центру Инђија одржана је свечана академија на којој су додељене Светосавске повеље као резултат изузетног успеха постигнутог у области образовања и васпитања.

У конкуренцији  просветних радника у основним школама за непосредан рад са децом узраста од првог до четвртог разреда, повеља се додељује Зорици Лучић, наставници разредне наставе у Основној школи „Јован Поповић“ из Инђије.

У конкуренцији  просветних радника у основним школама за непосредан рад са децом узраста од петог до осмог разреда, повеља се додељује Горани Лукић, наставници биологије у Основној школи „Браћа Груловић“ у Бешки.

У конкуренцији  просветних радника у средњим школама за непосредан рад са децом, повеља се додељује Јагодић Мирославу, наставнику физичког васпитања у Средњој школи „Др Ђорђе Натошевић“ из Инђије.

У конкуренцији ученика основних и средњих школа повеља се додељује Мирослави Миловановић, ученици 8.разреда Основне школе „Слободан Бајић Паја“ из Нових Карловаца.

У конкуренцији предшколског васпитања повеља се додељује Ивани Калеб-Мишковић, васпитачици у Предшколској установи „Бошко Буха“ из Инђије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *