СНС ОСУЂУЈЕ НАПАДЕ НА ВУЧИЋЕВУ ПОРОДИЦУ

АКТУЕЛНОСТИ

Сибин Вукадиновић, сарадник Бошка Обрадовића упутио је низ увреда на рачун породице председника Србије.

Српска напредна странка Војводине као и СНС Мачванског и Колубарског округа згрожени су објавом на друштвеним мрежама једног од сарадника Бошка Обрадовића.

-Скандалозно вређање малолетне ћерке председника Србије Александра Вучића у потпуности превазилази било какав облик неслагања са политичким неистомишљеником и сведочи о дубоко укорењеној мржњи према председнику Вучићу и целој његовој породици. Ужасне, монструозне објаве Сибина Вукадиновића, због природе контекста у којем су изречене, упућују на озбиљно ментално обољење дотичног Обрадовићевог сарадника, који без сумње представља опасност по друштвену заједницу – саопштили су из СНС-а и додали:

Позивамо све учеснике у јавном и политичком животу да осуде овај гнусни акт и јасно кажу не силеџијама и њиховој политици насиља и безграничне мржње којом трују српску политичку сцену, не бирајући средства у својој безумној борби против Вучића. Борби у којој не бирају ни средства, ни оружје и у којој су осим Александра Вучића мета и његова деца – речено је у саопштењу.

Извор: Србија Данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *