ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ – УРЕЂЕН ПАРК У ЦЕНТРУ ВОГЊА

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

У самом центру Вогња, у румској општини, уређен је парк, дечији кутак за разоноду и дружење.  Кроз пројекат „Партиципативно буџетирање“ Општина Рума је обезбедила средства за уређење парка који ће бити значајно место у селу за рекреацију и забаву малишана, али и старијих мештана.

Приликом обиласка парка у Вогњу, председник општине, Слађан Манчић је изјавио да је парк још један од показатеља да Општина служи вољи грађана . „Овај парк у центру Вогња привлачи велики број деце која су, видим, срећна, задовољна и раздрагана. Задовољни смо и ми и Савет МЗ што је посао квалитетно одрађен, почевши од мобилијара, стаза, бехатона, расвете, зеленила у виду чемпреса који су посађени, заштитне ограде, па и до самих зелених површина где је посејана трава, која ће тек нићи. Верујем да ће ово бити омиљено место вогањским малишанима и да ће овде уживати безбрижно“, казао је Манчић.“

Општина Рума је за уређење парка у Вогњу издвојила близу два милиона динара, а у оквиру Партиципативног буџетирање следе и нови радови на изградњи и уређењу дечијих игралишта на више локација у градским и сеоским месним заједницима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *