СРЕМЦИ НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Туристичке организације из Срема представљају туристичке потенцијале и понуду на овогодишњем, 42. Међународном сајму туризма у Београду. Историјско-културно, наслеђе, манифестације и гастрономија по којој је Срем надалеко познат само су део онога што посетиоци могу видети и пробати.

Туристичка организација града Сремска Митровица на 42. Сајму туризма у Београду акценат је ставила на културно-историјско наслеђе па су посетиоци на њиховом штанду у хали 4 Београдског сајма могли да виде младе глумце обучене у римске униформе, пробају прави римски хлеб са намазима али и да чују више детаља о античком  граду Сирмиум.

Туристичка организација општине Стара Пазова представила је свој нови пројекат- Колач Жанет. И то не било какав колач, већ онај којим је заведен чувени композитор Лудвиг ван Бетовен. Ексклузивно на овогодишњој манифестацији “Гастро Срем” биће откривен рецепт за колач лепе Жанет из Голубинаца, супруге гардијског капетана Карла Грета, којим је заведен  композитор.

Туристичка организација општине Инђија представила је целокупну туристичку понуду општине као и нову брошуру израђену за потребе овогодишњег сајма у Београду. Своје производе на штанду Инђије представљају   Удружење жена „Банстолка“ , Удружење жена „Гороцвет“  и ПГ Дабић.

Поред поменутих сремских градова своју туристичку понуду представиле су и општине Пећинци и Шид. Подсетимо, на највећем туристичком догађају у земљи и региону југоисточне Европе представљају се најзначајније туристичке агенције, организације, хотели, туристички центри, авио компаније, међународни тур-оператори, који промовишу најновије трендове у међународној туристичкој индустрији, нове концепте и могућности за путовања, као и перспективе у развоју туристичког бизниса. Овогодишња земља партнер је Египат.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *