Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo

АКТУЕЛНОСТИ

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo saopštava da je usvojena lista kandidata za lokalne izbore koji će biti 26. aprila. Prvi na listi Srpske Napredne Stranke za Valjevo je Lazar Gojković koji je zvanično izabran na sastanku Gradskog odbora.

Gojković ima 36 godina, a svojim predanim radom i zalaganjem preporučio je sebe za prvog čoveka naprednjaka u Valjevu u narednom periodu. Oženjen je i otac je jednog deteta. Lazar Gojković ima visoko obrazovanje i nema nijednu mrlju u svojoj karijeri. Nakon izbora, Gojković se predstavio svim članovima Gradskog odbora i izjavio je da je velika čast i obaveza biti nosilac liste Srpske napredne stranke.

Posebno se zahvaljujem predsedniku Aleksandru Vučiću i Izvršnom odboru na ukazanom poverenju. Pokušaćemo da animiramo što veći broj onih koji 2016. nisu izašli na izbore i one koji su tada bili neopredeljeni – rekao je Gojković. On je pohvalio dosadašnji rad Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Valjevu i poručio je da se zajedničkim snagama naprave odličan izborni rezultat. Svoje izlaganje je završio rečima „Za Valjevo, za Srbiju i našu decu!“ Na odboru je izglasana lista sa 51 kandidatom za odbornike, a atmosfera među članovima je bila kolegijalna.

Član Izvršnog odbora i koordinator Srpske napredne stranke za Kolubarski i Mačvanski okrug Branislav Malović izjavio je da Srpska napredna stranka na teritoriji Kolubarskog okruga ima tri nova nosioca lista, što je znak da se stranka podmlađuje i da se prilika daje mladim i novim ljudima sa velikom energijom.

Malović je najavio da će predsednik Srbije i Srpske Napredne Starnke, Aleksandar Vučić u Valjevo doći 22. aprila i da će to biti prilika da svi dočekaju čoveka koji je promenio Srbiju. Vesto o dolasku predsednika u Valjevo svi prisutni su dočekali velikim aplauzom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *