АРТИЉЕРИЈСКО ГАЂАЊЕ НА ПОЛИГОНУ У НИКИНЦИМА 11. И 12. МАРТА

ИНФО

Јединица Војне поште 2342-8 Никинци обавештава грађане да ће се извођења артиљеријског опитног гађања обавити у среду, 11. марта и четвртак 12. марта 2020. године, на полигону у Никинцима, у времену од 9:00 до 18:00 часова.

У реонима Буђановаца, Брестача, Доњег Товарника, Огара, Обрежа, Грабоваца, Витојеваца, Платичева и Никинаца, забрањено је кретање, задржавање и боравак људи, стоке, моторних возила и сточне запреге ради њихове личне безбедности.

У току извођења гађања на територији војног полигона Никинци постоји могућност да ће остати неексплодираних пројектила који представљају опасност за лица која им се приближе или их дирају. Војска упозорава становништво да је најстроже забрањено свако прикупљање или дирање нераспрснутих зрна и да су при наиласку на таква зрна, дужни да о томе обавесте органе полиције или најближу команду Војске Србије.

Свако лице које претрпи материјалну штету због извођења гађања је у обавези да то пријави Војној пошти 2342-8 Никинци, најкасније до 30. марта 2020. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *