ШКОЛЕ ЗА САДА НЕЋЕ БИТИ ЗАТВАРАНЕ ЗБОГ КОРОНА ВИРУСА

ИНФО

Сви скупови у затвореном простору  у којима присуствује преко 100 људи биће забрањени, истакао је председник Србије Александар Вучић на данашњој конференцији за медије, где је заједно са инфектолозима рекао и да школе за сада неће бити затворене. Биће појачана контрола граничних прелаза поручио је председник Вучић и додао да је наш највећи проблем пуна заштита здравствених радника, који ће имати посебне стимулације када ова ситуација продје.

Од последњег извештаја до 8 часова, 11.03.2020. године тестирани су узорци 13 особа од којих је седам било позитивних и шест негативних на нови корона вирус. У Републици Србији је до 8 часова 11. марта 2020. године регистровано укупно 12 потврђених случајева COVID 19. До 8 часова 11. марта 2020. године, у националној референтној лабораторији Института Торлак тестирано је укупно 130 особа које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.

У Срему за сада нема ниједн пријављен случај корона вируса, а од јуче је градјанима на располагању и кол центар где могу сазнати све појединости око COVID-а 19.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *