ДА ЛИ ЈЕ АЛЕКСИЋ СКУПИО ИЛИ ФАЛСИФИКОВАО 10 ХИЉАДА ПОТПИСА ЗА ОСНИВАЊЕ СТРАНКЕ?!

АКТУЕЛНОСТИ

Мирослав Алексић појавио се данас у пратњи свог адвоката на рочишту поводом тужбе Андреја Вучића јер је Алексић изнео неистине у случају Јовањица, када је рекао да је Предраг Колувија звао Андреја Вучића када је ухапшен. Ту прилику смо искористили да поставимо пар питања поводом оснивања  Покрета народне странке која је преименована у Народну странку.

Наш новинар питао је Алексића да ли је истина да је фалсификовао потписе за оснивање Народне странке и да ли је истина да је Вуку Јеремићу продао странку за новац и за место подпредседника те странке. На ово питање, видно изнервирани Алексић, рекао је да није продао странку већ да он са Јеремићем блиско сарађује те да је све ово на пријатељском нивоу. Он је такође негирао да су потписи за оснивање његове странке фалсификовани.

На поновљено питање да ли су потпису уопше сакупљени и да ли је било фалсификовања из разлога што нису могли да их прикупе, Алексић је вербално напао нашег новинара питањем „А ко сте ви да постављате…“. Алексић је овде показао како би слобода медија изгледала да је СзС и њихови лидери на челу државе – новинари не би могли да поставе питање које је у интересу јавности да се зна, а политичари би могли да причају и износе неистине.

Према информацијама до којих је дошао наш портал Народни покрет Србије је због немогућности да скупи потписе грађана, део потписа фалсификовао, тако да није ни чудо што Народна странка нема никакву подршку грађана Србије јер кад на трулим темељима хоћете да саградите кућу резултат буде бедан.

Извор: Србија данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *