ЂУКАНОВИЋ: НА ЛАЖИМА ГРАДЕ СВОЈЕ ПОЛИТИЧКЕ КАРИЈЕРЕ, АЛЕКСИЋ ЋЕ МОРАТИ ДА ПЛАТИ ЗА ИЗГОВОРЕНУ НЕИСТИНУ

АКТУЕЛНОСТИ

Данас је одржано суђење по тужби коју је Андреј Вучић поднео против Мирослава Алексића за неистине које је изнео у случају Јовањица, када је рекао да је Предраг Колувија звао Андреја Вучића када је ухапшен.

Владимир Ђукановић, адвокат Андреја Вучића у овом случају, рекао је да су наводи које је изнео Алексић неистинити те да је увидом у телефон Колувије то и доказано.

  • Очито је да Ђиласова и Јеремићева политичка организација на лажима гради своје политичке каријере, али им је тај план пропао. Убеђен сам да ће се то доказати у овом поступку јер је више него очигледно, а то се може видети из дописа Тужилаштва за организовани криминал које је на основу форензичког вештачења телефона дотичног Колувије утврдило, да ни путем апликације ни СИМ картице Колувија није позвао ни Александра, ни Андреја Вучића ни 13, ни 14. новембра – рекао је Ђукановић.

Он је додао да ће Алексић за изговорену неистину морати и да плати цифру.

  • Из тога се јасно види да је Алексић озбиљно слагао јер је тврдио чињенично да је Колувија звао Андреја Вучића приликом хапшења. Искрено очекујем да суд ту гнусну лаж санкционише, да Алексић плати за нарушавање части и угледа Андреју Вучићу износ који смо определили. Ако не буде имао новца нек му позајми Драган Ђилас или Вук Јеремић који су свакако тај новац зарађивали гулећи кожу народу док су били власт – закључује Ђукановић.

Извор: Србија Данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *