ГО СНС ШАБАЦ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

АКТУЕЛНОСТИ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац изражава задовољство одлуком Управног суда, који је уваживши нашу жалбу на скандалозну одлуку Градске изборне комисије Шабац, која је одбила листу „ Александар Вучић – За нашу децу“, у законском року одлучио да је наша листа валидна и да ће имати прво место на гласачком листићу на предстојећим изборима у Шапцу, с обзиром на то да смо и први предали неопходне потписе и документацију.
Ова одлука Управног суда сведочи о објективном и непристрасном одлучивању, упркос до сада незабележеним притисцима, које је на суд вршио актуелни градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је преко њему блиских медија пласирао информације с циљем дискредитације судија и свих, који су одлучивали у овом поступку.
Зеленовић је, очигледно мотивисан начином на који управља својим послушницима у Градској изборној комисији, покушао да пласира инсинуације о некаквом политичком притиску на судије Управног суда. Међутим, ова одлука, утемељена на истини и правди, сведочи и да Зеленовићев компањон Душан Петровић приликом реформе судства ипак није успео све да упропасти, иако се својски трудио.
Јача је истина и закон од јефтиних политиканата, који покушавају да их изиграју.
Градски одбор Српске напредне странке Шабац саопштава и да се до даљег неће бавити изборном кампањом нити одговарати на непрестане провокације Небојше Зеленовића и Душана Петровића, јер за разлику од њих, поштујемо решење Републичке изборне комисије о прекиду свих изборних радњи до престанка ванредног стања.

Извор: Саопштење, ГО СНС Шабац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *