ЗЕЛЕНОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ СА ЛАЖИМА: ШАБАЧКА ВЛАСТ НАСТАВЉА ДА РАДИ НА ШТЕТУ СВИХ ГРАЂАНА

АКТУЕЛНОСТИ

Да шабачка власт предвођена Небојшом Зеленовићем није дорасла ни редовним, а камоли ванредним околностима сведочи кукање, које спроводе путем друштвених мрежа и њима блиских медија.

Сопствену неспособност покушавају да прикрију лажним оптужбама на рачун републичке власти, од које наводно немају довољно подршке. Да опет лажу потврђено нам је директно у шабачкој болници, која је снабдевена свом потребном опремом, као и сви здравствени центри широм Србије.

Како се сазнаје, сви капацитети шабачке болнице спремни су за потенцијални прихват заражених грађана, а у самој болници спроводе се све мере у складу са инструкцијама министарства здравља.

Како се сазнаје, у  Шапцу, као и широм Мачванског округа, грађани безрезервно верују  републичким властима, слушају савете струке и одазивају се апелима да остану у својим кућама. То поверење, које грађани исказују председнику Србије Александру Вучићу, изгледа смета Зеленовићу и Душану Петровићу, који чак ни у овој ситуацији не могу да интерес грађана ставе испред свог страначког профитерства.

За разлику од њих, грађани знају и цене жестоку борбу, коју за њихово добро воде стручни тимови на челу са Вучићем, који у тој борби жртвује и сопствено здравље.
У међувремену, Зеленовић спинује, измишља оптужбе на рачун владе, као да га нико није обавестио да је кампања обустављена, а избори одложени.

И док Вучић води битку против невидљивог непријатеља, вешто избегавајући „италијански сценарио“, док, само он зна како, набавља респираторе, Зеленовић се жали да му нешто смета и да му није све потаман.

 Ниједан градоначелник ниједног града у Србији није имао примедбу на сарадњу са републиком. Осим Небојше Зеленовића. Па ко њему да верује?  Ако нас је вирус  затворио у куће, није нам помутио разум.
Небојша Зеленовић је у овако тешким моментима за целу државу одмах платио своје медије, како би пропагирао своје ставове, али то не значи да народ не види шта шабачка власт ради и каквим се малверзацијама бави. Народу није помућен разум и сваки потез шабачке власти види.

Извор: Србија Данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *