ЈП „СРЕМ-ГАС“ СРЕМСКА МИТРОВИЦА: ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КОРИСНИКЕ

ИНФО

У складу са одлукама Владе Републике Србије и Штаба за ванредне ситуације Града Сремска Митровица Благајна и Шалтер-сала ЈП „Срем-гас“ Сремска Митровица не раде до даљњег.

ЈП „Срем-гас“ Сремска Митровица обавило је редовно очитавање потрошње и потрошачи ће на време добити рачуне који су у складу са њиховом потрошњом.

Измиривање рачуна и других обавеза (репрограм, рате за прикључење на дистрибутивну мрежу) корисници услуга могу извршити на шалтерима ЈП „Пошта Србије“ или електронским плаћањем на текуће рачуне:

  • 160-10827-90 (Banca Intesa) – рачуни за потрошњу гаса и репрограм
  • 265-6710310000097-32 (Raiffeisen banka) – рате за прикључење на дистрибутивну мрежу

Потрошачима који не измире рачуне за мартoвску, априлску и мајску потрошњу, наплата ће бити пролонгирана без обрачунавања камате.

Све захтеве (за прикључење на дистрибутивну мрежу, замену кутије КМРС, рекламације..) потрошачи могу да пошаљу на мејл предузећа: office@sremgas.rs.

Према препоруци Штаба за ванредне ситуације Града Сремска Митровица у ЈП „Срем-гас“ Сремска Митровица спроводи се минимум процеса рада.

24 сата потрошачима је доступна Дежурна служба (број телефона Дежурне службе је 064/ 8894 580) за пријаву евентуалних кварова. 

Запослени на административним пословима са странкама раде до 12 часова.

Број телефона за информације је 022/ 610 069 (од 7 до 12 часова).

Све информације налазе се на интернет страници предузећа: www.sremgas.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *