УСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ РУМА И ПРЕДСЕДНИКА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ РУМА

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Слађан Манчић, председник Општине Рума и Стеван Ковачевић, председник Скупштине Општине Рума, упутили су честитке свим верницима који Ускрс прослављају према грегоријанском календару.

„Свим грађанима наше општине који Ускрс славе по грегоријанском календару од срца честитам предстојећи празник. Нека празнични дани свима донесу духовни мир и испуне топлином породичне домове. Желим Вам да Ускрс проведете у добром здрављу и благостању, испуњени радошћу и оптимизмом. Никад нам више није било потребно заједништво него сада и зато нека Ускрс, највећи хришћански празник, да снагу свима да суочени са изазовима савладамо све тешкоће“.

Председник Општине Рума Слађан Манчић

„Упућујем најсрдачније честитке свим грађанима румске општине који Ускрс прослављају по грегоријанском календару. Нека прослава Ускрса, у духу обичаја и хришћанске традиције, у домове унесе срећу, љубав и мир, ојача пријатељство и јединство. Ускршњи празници у себи носе поруку обнове и наде и уједињени, солидарни, одлучни да истрајемо, сви заједно одолећемо и данашњим искушењима. Желим Вам да најзначајнији хришћански празник прославите у својим домовима у здрављу и благостању, чувајући и себе и друге“.

Председник СО Рума Стеван Ковачевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *