НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНА ИНЂИЈА, ПЕЋИНЦИ И ИРИГ КОРОНА ВИРУСОМ ЗАРАЖЕНЕ УКУПНО 22 ОСОБЕ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Број оболелих од корона вируса у Опстини Инђија и данас је непромењен у односу на протеклих неколико дана. Према подацима епидемиолошке службе десет особа заражено је COVID-ом 19. Надлежни и даље апелују на придржавање свих прописаних мера Владе Републике Србије.

Закључно са јучерашњим даном на територији пећиначке општине потврђено је 7 случајева инфекције вирусом COVID-19, саопштио је Штаб за ванредне ситуације Општине Пећинци. Штаб је грађанима пећиначке општине упутио упозорење да је у овом тренутку, више него и у једном другом од почетка ванредног стања, кључно да сваки појединац покаже одговорност и да најстриктније могуће поштује све прописане мере на сузбијању ширења корона вируса.

Према подацима Штаба за ванредне ситуације у Општини Ириг корона вирусом је заражено пет особа, две су преминуле, а у самоизолацији је 108 лица. Из штаба за ванредне ситуације Општине Ириг обратили су се са саопштењем у ком наводе да су неистините објаве на друштвеним мрежама да је у Врдник забрањен долазак  и где додају да Општина Ириг није донела никакву наредбу о забрани доласка на територију ове општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *