ЗЕЛЕНОВИЋ ПОНОВО ИСПАО СМЕШАН: САЗВАО КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА НОВИНАРЕ ЈЕР МУ СЕ ЛОНЧАР НИЈЕ ЈАВИО НА ТЕЛЕФОН

АКТУЕЛНОСТИ

Да ли је могуће да Зеленовића нико није обавестио шта се дешава у Србији и свету већ неколико недеља?

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић сазвао је данас конференцију за новинаре да се пожали како му се министар здравља није јавио на телефон. Баш необично, пошто сви знамо да усред борбе против коронавируса министар здравља само чека Зеленовићев позив.

Зна ли Зеленовић  да министар здравља брине о организацији смештаја свих заражених, међу којима су и грађани Шапца. Шабац, на сву срећу није жариште, али има заражених коронавирусом. Неки од њих су смештени и на београдском сајму. И нисмо чули да се неко од њих жали и да им то што су на сајму смета, иако Зеленовић тврди да заражени Шапчани треба да буду смештени у Шапцу. Сајам очигледно смета само Зеленовићу, који је у борби за опстанак на власти почео да води и кампању против болница.

Ова на сајму му је прва на списку, упркос чињеници да се из ње свакодневно отпуштају излечени пацијенти и да је добила све дозволе домаћих, али и кинеских стручњака, који имају велико искуство у борби против коронавируса. Не, Зеленовић одлучује где ће ко да се лечи. Паметнији је Небојша Зеленовић од комплетног Кризног штаба који чине наши најеминентнији стручњаци, који већ недељама знањем одолевају свим нападима невидљивог непријатеља.

 Толико је паметан да је без консултација са Кризним штабом  и делегацијом кинеских лекара, који су одобрили све „привремене болнице“ у Србији, самоиницијативно унео кревете у Економску школу тврдећи да је то болница. Сад зове министра да му каже да је за ту болницу нашао и инфектолога.
Као велики медицински стручњак, проценио је и ко може да буде главни лекар у његовој „болници“. Јер и за то је компетентан.  А у међувремену, док он води предизборну кампању, Шапчани ће се излечени вратити у свој град захваљујући онима, који о њиховом здрављу  заиста искрено брину. А то свакако није Небојша Зеленовић, који, јасно је свима, брине само о томе како да што дуже седи у фотељи градоначелника, манипулишући у том циљу чак и здрављем својих суграђана.

Извор: Србија Данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *