ИЗГРАЂЕНА СВЛАЧИОНИЦА НА ФУДБАЛСКОМ ТЕРЕНУ У ВИТОЈЕВЦИМА

АКТУЕЛНОСТИ

Изградња свлачионице у Витојевцима је завршена. Радови су незнатно каснили због тренутне ситуације изазване епидемијом корона вируса, а из општинске касе за изградњу овог објекта издвојено је око пет милиона динара. У Витојевцима је данас био председник Општине Рума Слађан Манчић.

Приликом обиласка стадиона Фудбалског клуба „Партизан“ у Витојевцима, председник Општине Рума Слађан Манчић је подсетио да су радови на изградњи свлачионице почели у фебруару. Сада је све завршено, а објекат у потпуности задовољава све потребе фудбалског клуба који се такмичи у Сремској лиги.

Нове просторије су површине 100 метара квадратних, а подсећања ради, крајем прошле године урађен је и псриступни пут сеоском стадиону, што све заједно доприноси бољим резултатима витојевачких фудбалера.

Рецимо још и то да је Општина Рума за радове у Витојевцима обезбедила пет милиона динара, док је укупно за спортску инфраструктуру ове године опредељено 15 милиона. Овакви  и слични радови биће настављени и у наредном периоду, а први који ће почети су на уређењу свлачионица у Буђановцима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *