ОЖИВЕЛЕ СУ ПИЈАЦЕ У СРЕМУ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Оживеле су пијаце у Срему. Румска пијаца, која је у смањеном обиму радила  и претходних дана, поново је пуна свежег воћа и поврћа, а у осталим сремским градовима тезге се полако попуњавају. Добро је и продавцима, али и купцима који сада, по нешто нижим ценама него у маркетима, могу доћи до производа од правих домаћина који гарантују за квалитет. Пијаце поново раде, али под одређеним мерама опреза и са нешто краћим радним временом него обично.

После неколико недеља паузе Градска пијаца у Сремској Митровици поново је отворена. На тезгама свеже поврће из пластеника сремских домаћина којима је сада далеко лакше јер ће ипак све оно што су произвели моћи и да продају. Посебно су задовољни они који су на пијаци свакодневно више од две деценије. За сремскомитровачку пијацу задужено је Јавно комунално предузеће „Комуналије“ из кога стижу информације како се треба понашати у складу са мерама заштите од инфекције вирусом корона.

И инђијска пијаца почиње са радом, а у складу са одлуком Штаба за ванредне ситуације у току су припреме за несметан почетак рада и попуњавање тезги које су биле празне протеклих недеља.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *