ПЕТРОВИЋ И ЗЕЛЕНОВИЋ ШИРЕ ПАНИКУ И НАПАДАЈУ СВЕ КОЈИ СЕ БОРЕ ПРОТИВ КОРОНЕ: ШАПЧАНИ СУ ПРОЗРЕЛИ ЊИХОВЕ НАМЕРЕ, ТО ЋЕ ПОКАЗАТИ НА ИЗБОРИМА

АКТУЕЛНОСТИ

Пошто се у Шапцу не чују шерпе по позиву Душана Петровића и Драгана Ђиласа, полако је почела да их хвата паника.

Петровић и Зеленовић виде да је влада и републички Кризни штаб добио борбу против коронавируса и сада немоћни и бесни, преко својих плаћеника нападају све редом. И Александра Вучића и СНС и лекаре и све медицинаре, а кад на предстојећим изборима изгубе власт, вероватно ће им и народ бити крив.

Посебан трн у оку су им две кредибилне и реномиране здравствене институције, које суштински брину о грађанима Шапца и захваљујући којима Шабац ниједног тренутка није постао жариште вируса. То су шабачка болница и Градски завод за јавно здравље, чијим директорима Зеленовић упорно замера што не седе поред њега на конференцијама за новинаре, које свакодневно, иначе, без икаквог разлога осим де се слика и глуми команданта, држи.

 Посебан апсурд тих Зеленовићевих представа је што на тим конференцијама, за које је од својих плаћеника обезбедио и директан пренос на локалној телевизији, он чита саопштења управо ове двојице директора, које бесомучно напада. Кад се слика на телевизији, што и јесте његова приоритетна активност, јер је човек у изборној кампањи, а не борби против вируса, онда му подаци  директора градског завода и болнице не сметају.

Оно што Зеленовићу, а посебно његовом ментору Душану Петровићу смета, је блискост тих директора са Српском напредном странком. Управо то је доказ да су Зеленовићеви напади политички мотивисани, без реалних примедби на рад ових стручњака и професионалаца, који бринући о целом  Шапцу, наравно немају кад  да учествују у Зеленовићевом циркусу у дворишту, који назива конференцијом за новинаре.

 Једна од најневероватнијих теорија, коју покушавају да подвале Шапчанима је да је неко имао план да се градом прошири зараза, па да се због неспособне локалне власти у Шапцу уведе принудна управа. У страху од губитка власти,  Петровићу и Зеленовићу почела је да се привиђа и принудна управа, иако се то није десило ни у једном граду, који је био жариште коронавируса.
Али то што ће остати без шабачког буџета и могућности да узимају од грађана, за Петровића и Зеленовића  је најгора ноћна мора. Међутим, ако им је за утеху, за њихов лет из фотеља уопште неће бити потребна принудна управа.

Биће довољан глас народа на предстојећим изборима. Ускоро.

Извор: Србија данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *