СНС МАЧВАНСКОГ, КОЛУБАРСКОГ ОКРУГА И ВОЈВОДИНЕ ОСУДИЛА ЂИЛАСОВЕ МАНИПУЛАЦИЈЕ

АКТУЕЛНОСТИ

Александар Вучић нити било који функционер Српске напредне странке никада није ни поменуо, а камоли увредио Ђиласову децу.

Српска напредна странка Мачванског и Колубарског округа, као и Војводине констатују да је Драган Ђилас дотакао дно чињеницом да је у своје прљаве манипулације увукао чак и сопствену децу. То сведоче лажне оптужбе које је кроз глуматање плача синоћ изрекао у камеру и пустио на друштвене мреже.

Истичемо да ни Александар Вучић нити било који функционер Српске напредне странке никада није ни поменуо, а камоли увредио Ђиласову децу. То просто није наша политика. Али, јесте Ђиласова, јер кад не би било тако, некад би Драган Ђилас осудио ваљда све монструозне увреде које су његове присталице упућивале деци Александра Вучића. Међутим, Ђилас не да није никад на то реаговао, већ је, напротив, ћутке подржавао нападе на Вучићеву децу.

Напад на децу политичких противника је на српској политичкој сцени патентирао управо Драган Ђилас, али се тај патент примио само код њега и његовог Савеза за Србију. Српска напредна странка никада није и никада неће нападати ничију децу. А о томе чија су деца мета најбоље сведочи чињеница да имена Ђиласове деце не зна нико. За Вукана, Данила и Милицу знају сви, јер су управо они стална мета Ђиласових напада, уз све могуће бесрамне увреде које такође слушају на рачун свог оца Александра Вучића.

 Председник Вучић би, да није толико јак и стабилан, због свих напада Ђиласових присталица на његову децу такође могао да заплаче, али искрено и с разлогом, за разлику од Ђиласа, који не преза ни од најгнуснијих манипулација у које спадају и крокодилске сузе.
 
Извор: Србија данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *