САОПШТЕЊЕ ЛУКЕ ПЕТРОВИЋА, ЧЛАНА ПРЕДСЕДНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

АКТУЕЛНОСТИ

Последњих година сведоци смо како ти Ђиласе и сви твоји најближи сарадници на најбруталнији и најмонструознији начин вређате и претите председнику републике Србије Александру Вучићу и његовој деци, малом Данилу, Милици и Вукану, навео је у свом саопштењу Лука Петровић, члан Преседништва СНС-а. 

То су толико болесне претње да нико нормалан не би могао да изговори нечијој деци. Живе сте их сахрањивали, претили им смрћу, убиством, називали их најстрашнијим именима и за сво то време, Александар Вучић вам није одговарао, није претио никоме, вец је ћутао и трпео све оно сто су ваши болесни умови могли да смисле. Такав прогон и терор се наставља и данас.

Сада си урадио нешто што ме је толико згрозило и као човека и као родитеља двоје малолетне деце, на најгори и најодвратнији начин си злоупотребио своју децу, ридајући, на лоше монтираном снимку крокодилске сузе, све са циљем да привућеш на неки начин пажњу на себе. Јер за тебе не постоји други начин сем јефтине глуме, обзиром да немаш политику, не нудиш програм, план, идеје, визију за развој наше земље користиш се најпримитивнијим триковима за обману грађана.

То ти је био повод да позовеш људе на твоје бесмислене скупове, које једино имају за циљ да изазову неред и хаос на београдским улицама. Каква и колика мораш да будес морална наказа да такве ствари можеш и да помислиш а не и да урадиш. Хоћеш ли онда, ако се не дај Боже неко дете зарази, да и тада пљујеш и блатиш наше истинске хероје, докторе, лекаре, медицинске сестре, које ће морати да лече ту децу, зато што си једна неодговорна бараба. Ко би после свега овога желео теби да остави могућност да бринеш о будућности наше деце. Питам се да ли се самом себи гадиш кад се погледаш у огледало? Ти си пар екселанс пример једне богате сиротиње. Зарадио си стотине милиона евра а наш народ неће очима да те види јер су схватили да си највећи политички профитер који брине само за сопствени интерес.

Зато ћемо сви бити уз нашег председника Александра Вучића. Даћемо му још јачу подршку да настави да се бори за његову и нашу децу, за нашу Србију. Да нам деца имају сигурну будућност. Зато ћемо радити још више и јаче. Зато ће нам земља бити ове и следећих година најбоља у економији. Зато ћемо у наредним годинама бити најбољи и најуспешнији у читавом региону, зато ћемо бити прваци у свему. Зато ћемо све оно што сте уништавали деценијама подизати и враћати на ноге. Хоцемо мир, стабилност и просперитет за све насе грађане.

До коначне победе! Живела Србија! Живео Александар Вучић!

Извор: ТВ Мост, Саопштење

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *