Саопштење за јавност

АКТУЕЛНОСТИ

Повереник Српске напредне странке за Шабац и први на листи СНС – а на предстојећим локалним изборима у Шапцу др Александар Пајић поздравио је пресуду Управног суда у Београду којом се усваја жалба и поништава изборна листа „ Небојша Зеленовић – Шабац је наш“, коју је донела Градска изборна комисија.
Тиме је доказано да је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић са свим представницима власти, који га подржавају на незаконит начин прикупио потписе суграђана. Зеленовић ће у наредном периоду морати да понови све изборне радње, за које је доказано да их је радио незаконито, оценио је др Пајић.
Такође, са поносом истичем да је листа Српске напредне странке „ Александар Вучић – За нашу децу“ проглашена у Шапцу и да ћемо на гласачком листићу бити под бројем један и на републици и на локалу, прецизирао је повереник Српске напредне странке за Шабац.
У наставку конференције, Пајић је упозорио на скандалозну куповину гласова, коју у Шапцу спроводи Небојша Зеленовић са сарадницима, који уцењују чак 43 људи привремено запослених у Дому здравља. Зеленовић са сарадницима од њих тражи да Покрету Западна Србија донесу сигуран глас, како би добили стално запослење.
Српска напредна странка обавештава јавност да о овом криминалном акту има све податке и позива надлежне органе да хитно реагују и спрече кршење закона. Такође, истиче Пајић, морамо заштити све младе људе, жртве Зеленовићевих манипулација и покушаја скупљања јефтиних политичких поена.
На разне подлости смо навикли од актуелне градске власти, али претње, уцењивање и политичка злоупотреба младих Шапчана и њихових породица мора да алармира целокупну јавност.
Зато, ослободимо Шабац заједно!
Већ 21. јуна гласом за листу Александар Вучић – За нашу децу, отераћемо штеточинску власт, а Шабац ће по ослобођењу поново постати град слободе, правде и једнакости, град у коме се млади запошљавају , јер то заслужују, а не зато што их Душан Петровић и Небојша Зеленовић уцењују да гласају за њихову пропалу политику .
Од 21. јуна вратићемо Шапчанима слободу и достојанство. Живео Шабац! Живела Србија!
ГО СНС Шабац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *