ИЗБОРИ: СНС ОНЛАЈН МИТИНГ

Izbori

Српска напредна странка, путем фејсбук и инстаграм налога „Александар Вучић“ и Zoom апликације, одржала је први онлајн предизборни митинг у Србији, којим је означен почетак кампање “За нашу децу”. Председник СНС Александар Вучић, пред више хиљада грађана, који су уживо, у конференцијском преносу пратили обраћање, најавио је наставак предизборне кампање за парламентарне, покрајинске и локалне изборе заказане за 21. јун.

„Три су ствари на које ћемо да обраћамо пажњу: То су здравство, образовање и инвестиције. Да доведемо наше људе назад, зато су важне инвестиције. Свако ко је научио свој занат, нека остане овде, свима ће бити неупоредиво лакше и боље“, поручио је Вучић.

“ За нас је важно да то није избор некога ко ће да седне у фотељу, већ за план, визију, за Србију будућности у којој желимо да оставимо место за нашу децу, у којој смо сигурни да ће имати будућност, да ће моћи да се запосле, раде вредно, али и живе од напорног рада“, рекао је лидер СНС-а.

Истакао је да на изборима грађани одлучују хоће ли земљу брзог оправка, да се крене још сигурнијим кораком у будућност, или да се вратимо у прошлост у којој нисмо имали план ни програм, у којој су затварали фабрике, пензионери нису били сигурно хоће ли бити пензије и да ли ће бити новца за њихову исплату, у којој деца нису имала будућност.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *