УТАКМИЦЕ У ИНЂИЈИ ПОД РЕФЛЕКТОРИМА

АКТУЕЛНОСТИ

Сасвим је извесно да ће Градски стадион у Инђији бити први спортски објекат у Срему на којем ће се утакмице у вечерњим терминима одигравати под светлима рефлектора. То су потврдили представници Савеза за спорт Општине Инђија, који најављују и скоро постављање рефлектора на стадион крај железничке станице.

Љубитељи фудбала и навијачи ФК „Инђија“, за пар месеци, утакмице омиљеног клуба неће више гледати само у дневним терминима. План о постављању рефлектора на Градском стадиону ускоро ће бити реализован јер, како кажу представници Савеза спортова Општине Инђија, створили су се сви услови за његову реализацију. У наредних неколико месеци биће постављена четири рефлектора, а прве најаве су да ће цео посао бити завршен до краја августа ове године.

Неће само рефлектори допринети бољим играма, које ће гледаоци моћи а прате, већ и остали напори локалне самоуправе, клуба и Савеза спортова да се фудбалерима омогуће најбољи услови. Током ванредног стања извршена је и реконструкција помоћног терена где се одвија тренажни процесс сениорске али и осталих селекција ФК “Инђија”.

На крају „зелено-белима“ остаје само да вредно тренирају и да остварују успехе у суперлигашком такмичењу јер сада имају услове у складу са потребама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *