“ВОДОВОДУ” ПЛАКЕТА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ ЗА ОДБРАНУ ОД КОРОНЕ

АКТУЕЛНОСТИ

На свечаности одржаној у Београду, у Дому гарде на Топчидеру, уручена су војна признања и захвалнице компанијама, појединцима и медијима који су донирали средства и пружили подршку Министарству одбране и Војсци Србије током борбе на сузбијању заразне болести ЦОВИД-19. У присуству  чланова колегијума министра одбране и начелника Генералштаба Војске Србије, плакету Министарства добило је и ЈКП “Водовод” Сремска Митровица. Начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић, уручио је ово признање в.д. директору сремскомитровачког “Водовода” Бориславу Бабићу.  

За време ванредног стања ЈКП “Водовод” производило је и дистрибуирало средство за дезинфекцију – раствор натријум хипо-хлорита за потребе стратешки важних установа и институција у Србији, пре свега здравствених и војних.

Истовремено, у протеклом периоду сви Митровчани, као и мештани села митровачке општине имали су прилику да се снабдеју довољним количинама дезинфекционог средства за третирање површина и санитарија у домаћинству.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *