„ЗЕЛЕНЕ ЈАСЛИЦЕ“ У РУМИ ДОБИЈАЈУ НОВИ ИЗГЛЕД

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

„Зелене јаслице“ у Руми, ускоро неце бити зелене. Зграда овог вртица ће, захваљујући Општини добити нови изглед. У току су радови на обнови фасаде и целокупне спољашњости објекта, које је данас обишао председник општине Сладјан Манчић. Он је истакао да би реконструкција требало да буде заврсена до краја овог месеца и да је за ту намену из буџета издвојено око 600.000 динара.

У објекту румског вртића „Полетарац“, у огранку познатијем као „Зелене јаслице“, тренутно је 75 деце узраста од 1 до 3 године, сви они као и запослени у том вртићу, ускоро ће имати прилику да бораве у реконструисаном објекту, који ће својом обновљеном спољашњости на прави начин красити део града у ком се налази.

Председник Општине Рума, приликом обиласка радова на обнови фасаде тог објекта, истакао је да се користи прилика да се, док вртић не ради у пуном капацитету, уреди спољна фасада и столарија тамо где је то потребно, те да се до повратка деце у јаслице, за њих обезбеде најбољи услови.

Директор Предсколске установе „Полетарац“, задовољан је што ће зграда која је и под заштитом државе, добити нови сјај и осликавати лепоту која се и крије унутар зидова, а то је управо лепота младости и лепота деце.

Спољни обим објекта који се сређује је око 700 м квадратних, а за ту намену из општинског буџета је издвојено нешто испод 600,000 динара, а очекује се да радови буду завршени до краја овог месеца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *