АЛЕКСИЋ ТРАЖИ ИЗУЗЕЋЕ СУДИЈЕ! АДВОКАТ АНДРЕЈА ВУЧИЋА: АЛЕКСИЋ ГЛУМИ ЖРТВУ ДА ПРИКРИЈЕ КРИМИНАЛ ЉУДИ ИЗ САВЕЗА ЗА СРБИЈУ

АКТУЕЛНОСТИ

Андреј Вучић је Мирослава Алексића тужио за повреду части и угледа, зато што је овај у јавности говорио да има сазнања да је власник Јовањице Предраг Колувија, пре хапшења звао председниковог брата.

 У Првом основном суду у Београду одржано је суђење по тужби коју је Андреј Вучић, брат предедника Србије Александра Вучића, поднео против потпредседника Народне странке и народног посланика Мирослава Алексића због навода о “Јовањици”, који су у међувремену оспорени вештачењем.
Боривоје Боровић, бранилац Мирослава Алексића, после рочишта, рекао је да је затражио изузеће судије , јер, како је рекао, сматра да је пристрасан.

Пуномоћник Андреја Вучића, адвокат Владимир Ђукановић, каже да је по среди бесрамна манипулација Алексића како би прикрили свој криминал. Каже да им је тактика да одуговлаче са процесом.
 

 • На данашњем рочишту видели смо покушај глуматања жртве од стране господина Алексића и једну праву позоришну представу коју је изводио колега Боривоје Боровић. На све начине тужена страна покушава да одуговлачи са поступком, измишља догађаје, манипулише са доказима и покушава да у поступак уведе неке ствари које никакве везе немају са поступком који је Андреј Вучић повео против Микија Алексића. Наравно, они све то чине како би оправдали криминал у који су до гуше умешани људи из Савеза за Србију, посебно и како би наставили да воде медијску харангу против Александра Вучића и чланова његове породице. Ипак, правда јесте спора, али сам убеђен да је достижна и да ће конкретно у овом случају бити недвосмислено стављено до знања да бављење политиком не значи лагање и да се за тако брутално изнете лажи мора да плати одређена казна.
   
  Андреј Вучић је Алексића тужио за повреду части и угледа, зато што је Алексић више пута у јавности говорио да има сазнања да је власник Јовањице Предраг Колувија, пре хапшења у новембру, звао председниковог брата.
   
  Извор: Курир
  Фото: ТАЊУГ/ АНДРИЈА ВУКЕЛИЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *