МИНИСТАР ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ВАЊА УДОВИЧИЋ У ПОСЕТИ ИРИШКОЈ ОПШТИНИ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Министар омладине и спорта Владе Републике Србије, Вања Удовичић, обишао је јуче, после шидске и иришку општину. Удовичић је обишао руководство и чланове Фудбалског клуба „Планинац“ у Ривици, којима је поклонио спортску опрему. Са представницима клуба и локалне самоуправе разговарао је о потребама сеоског фудбала и начинима како да се унапреди спорт, како школски, тако и базични. Министар Удовичић је похвалио стање терена фудбалског клуба из Ривице и повећање средстава за спорт који издваја Општина Ириг.

Да је спорт веома важан показује и веће улагање  за рад спортских клубова у овој години из локалног буџета. Општина Ириг из године у годину повећава износ за спорт, а посета министра Удовичића ривичком фудбалском клубу само може допринети његовом бржем развоју. Посета ривичком фудбалском клубу је саставни део обиласка градова и општина са жељом за отвореним и директним разговором како би се на најбољи могући начин могло помоћи спортским клуибовима и како би се могао унапредити школски и базични спорт.

Министар Удовичић је у склопу своје посете фудбалском клубу „Планинац“ у Ривици поклонио спортску опрему што би требало да мотивише већи број деце да уђу у систем спорта, али и да спорт буде њихово опредељење.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *