ПОСЛЕ ДВА МЕСЕЦА РУМА ЋЕ ПОНОВО БИТИ СРБИЈА У МАЛОМ – ОДРЖАЋЕ СЕ ЈУНСКИ ВАШАР

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

После два месеца због епидемије вируса корона, у Руми ће поново бити одржан традиционални вашар. Иако је датум одржаванаја сваки трећи у месецу, вашарске тезге се постављају већ од првог у месецу, тако да вашар траје скоро три дана. Јунски вашар у Руми ће бити одржан у складу са свим мерама и препорукама заштите за које ће бити задужено Јавно предузеће „Комунлац“.

После два месеца Рума ће поново бити Србија у малом. Кризни штаб је у складу са препорукама заштите, донео одлуку да се у Руми одржи јунски вашар. Сви трговци који имају уговоре са јавним предузећем могу да продају на предстојећем вашару и то као и до сада и на месту резервисаном за механизацију, живу стоку, резервне делове, гардеробу, намештај.На предстојећем вашару морају се поштовати мере заштите и препоруке струке због корона вируса, а за то је задужено Јавно предузеће Комуналац у чијем домену је и организовање вашара.

Сваког трећег у месецу велики број купаца, накупаца и продаваца из читаве Србије долази у Руму, па је за очекивати да ће и овај јунски бити налик на онај прошлогодишњи и да тренутна ситуација са вирусом корона неће превише утицати на одлуку за долазак на један од најпознатијих вашара у земљи, али и окружењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *