ГО СНС ШАБАЦ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ИМЕНОВАЊА АДВОКАТА БУДИМИРА ПАВЛОВИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ

Izbori

Градски одбор Српске напредне странке Шабац упозорава јавност да је лоповска власт Душана Петровића и Небојше Зеленовића, у последњем чину своје криминалне владавине именовала адвоката Будимира Павловића за председника Градске изборне комисије, рекао је на конференцији за новинаре повереник Градског одбора Српске напредне странке за Шабац Бобан Бирманчевић.
Он је истакао да је Будимир Павловић један од највећих дужника буџету Србије и да на данашњи дан по различитим основама дугује 10 011 203,00 динара, чиме се пласирао на једно од највиших места на листи оних који дугују новац грађанима Србије и државном буџету. То је доказ да Душан Петровић, Небојша Зеленовић, Немања Пајић и њихова лоповска екипа управо траже људе, који се за функције квалификују, дуговањем, преварама и свим оним што не служи на част поштеним људима, каже Бирманчевић.
Повереник Градског одбора Српске напредне странке за Шабац Бобан Бирманчевић је подсетио да је Небојша Зеленовић крао на изборима 2016. године, да је куповао гласове, као и да је из буџета 2015. године украо 5 милиона евра, док је 2019. из буџета града украо још два милиона евра. Све то указује да је њихов циљ да се мали број људи око Душана Петровића лоповлуком енормно обогати на рачун грађана, каже Бирманчевић.
Још страшнија је чињеница да је супруга Будимира Павловића, Весна Павловић на листи странке Небојше Зеленовића као кандидат за одборника што је директно доводи у сукоб интереса, с обзиром на то да јој је супруг председник Градске изборне комисије, упозорава Бирманчевић и позива Будимира Павловића да хитно поднесе неопозиву оставку.
Душан Петровић и Небојша Зеленовић својим штеточинским деловањем упропастили су град и праведно би било кад би своју предизборну кампању водили тако што би се до 21. јуна свакодневно извињавали Шапчанима за све што су учинили и њима и граду. Али грађани им неће опростити и они на овим изборима немају шта да траже, рекао је Бирманчевић и нагласио да ће Шапчани 21. јуна гласати за поштење, просперитет, рад и будућност.
За Александра Вучића и Српску напредну странку! За нашу децу!

Извор: ГО СНС Шабац, саопштење

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *