КО ЈЕ ЛАЗАР ЧОВС? КАКО СЕ НОВИНАРСТВО ИСПЛАТИ?

АКТУЕЛНОСТИ

Пре нешто више од месец дана невладина организација “Новосадска новинарска школа” и њихов портал “ FAKE NEWS TRAGAČ ” означили су портал Присмотра као медији који манипулише људима. Портал “ FAKE NEWS TRAGAČ ” је уврстио Присмотру међу шездесет(60) медија у Србији који манипулишу народом. Присмотра ће због тога открити ко је Лазар Човс помоћник уредника на порталу “ FAKE NEWS TRAGAČ”.

Ко је Лазар Човс?

Лазар Човс је завршио средњу Електро-техничку школу у Новом Саду. После средње школе уписује Природно-математички факултет, смер за биологију и екологију. Како је био лош студент, а и волео је новац напушта овај факултет и уписује журналистику на Филозофском факултету. Лазар Човс је схватио да се новинарски посао много више исплати. Поред тога што је помоћник уредника на порталу “ FAKE NEWS TRAGAČ ” Лазар Човс сарађује и са разним невладиним организацијама, војвођанским сепаратистичким организацијама и сепаратистичким порталима. Лазар Човс је писао текстове за војвођанске сепаратистичке портале “VOICE” и “АУТОНОМИЈА”.

На слици изнад видимо да сепаратиста  Лазар Човс на друштвеним мрежама промовише Нови Сад као главни град независне државе Војводине. Лазар Човс је такође и сарадник у невладиној организацији “BCBP” . У питању је Нато лобистичка организација под називом Београдски центар за безбедносну политику која окупља Нато лобисте из целе Србије. Лазар Човс у организацији “ BCBP ” има месечну апанажу као и у предходним организацијама.

Лазар Човс је био активан на протестима 2017.године, на протестима Подржи РТВ, и простестима 2019.године. Такође је и сталан учесник геј парада. Лазар Човс је 2016.године организовао трибину у сарадњи са сепаратистичком организацијом “НДНВ” која се бавила наводним злочинима Србије над Хрватима у Вуковару.

Извор: Присмотра

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *