РЕКОНСТРУИШЕ СЕ ЗГРАДА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У ПЛАТИЧЕВУ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

У току су радови на реконструкцији зграде Месне заједнице у Платичеву. Радове је са својим сарадницима  данас обишао председник Општине Рума и уверио се да протичу у најбољем реду. Из општинског буџета је за ту намену издвојено око 900 хиљада динара,а предвиђени рок за завршетак свих радова је крај следеће недеље.

Крајем претходне године, на згради месне заједнице у Платичеву замењена је стара столарија, а ових дана изводе се радови на реконструукцији спољашње фасаде, сређивању излога локала који су у склопу те зграде, а биће замењени и олуци на том објекту. Председник Општине Рума је приликом обиласка закључио да ће сређивање тог објекта значајно допринети лепшем изгледу центра Платичева.

Јован Салатић, председник Месне заједнице Платичево, нагласио је да је значај реконструкције поменуте зграде вишеструк, те да поред лепшег изгледа, допринеће и очувању од пропадања зграду која је саграђена педесетих година прошлог века, а која данас служи за многобројне активности мештана.

Radovi u Platičevu nisu jedini kada se govori o uređivanju i obnavljanju objekata širom rumske opštine. Radi se i u Stejanovcima gde se menja stolarija na zgradi tamošnje Mesne zajednice, dok se u Buđanovcima spremaju za krečenje i uređivanje Doma kulture. Podsetimo, Opština Ruma je iznos od 5 miliona dinara rasporedila mesnim zajednicama, koje su podnele zahteve za samostalno odrađivanje nekog posla u svom mestu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *