ОТВОРЕНА ПРВА, ЛЕТЊА СЕЗОНА У ФРУШКИМ ТЕРМАМА

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Од данас Фрушке Терме, поново дочекују посетиоце. Јуче је поводом отварања прве летње сезоне уприличена свечаност за пријатеље и госте тог објекта. Организован је обилазак смештајних капацитета, wеллнесс центра, конгресних сала и забавног садржаја, чему је претходило обраћање асистента генералног менаџера Александра Цицмила уз кратку презентацију комплекса Фрушке Терме. 

Хотел Фрушке Терме представља прве терме у Србији, поседујући преко 200 луксузно опремљених соба и апартмана, са импозантним wеллнес центром површине преко 7500 м/2 и 1500 м/2 водених површина које дају осећај као да сте на мору. Од данас почиње прва летња сезона у том комплексу, а Александар Цицмил је истакао да је све спремно за нови почетак. 

Фрушке терме су од Београда удаљене 70 км, а од Новог Сада свега 23 км. Налазе се само на корак од Националног парка Фрушка гора. У близини се налази Авантура парк, у вијугавом спусту од 450 метара, са више од 30 платформи и тридесетак смерова различитих тежина, тако да садржаји које овај хотелски комплекс пружа са читавим својим окружењем, нуде за сваког госта по нешто. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *