БОКСЕРСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ДОНИРАО ОПРЕМУ РУМСКОМ КЛУБУ „ЗЛАТНИ ГОНГ“

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Председник Боксерског савеза Србије, Ненад Боровчанин, посетио је Руму где је донео спортску опрему за бокс клуб „Златни гонг“. Крајем прошле године, сличну донацију добио је и бокс клуб „Словен“ из Руме, а ово је била прилика да се промовише бокс као један од успешних српских спортова.

Бокс није скуп спорт, како истиче председник и тренер клуба “Златни гонг”, потребни су само добра воља и ентузијазам, јер без тога нема ни успеха. Тренер овог клуба  је захвалан на донацији, коју је његов клуб данас добио, а ради се о бокс џаковима и рукавицама, јер како наводи, помоћ Боксерског савеза Србије, последњих година у многоме је олакшала рад и подигла бокс у Руми на виши ниво.

Ненад Боровчанин, председник Бокс савеза Србије, који је данас у румски клуб донео спортску опрему, наводи да се у свом раду труди да што више помаже бокс, популарише га, а свакако се нада да ће популарност тог спорта достићи висок ниво, након светског првенства које ће се наредне године одржати у Београду.

Подсетимо, крајем прошле године сличну донацију од Боксерског савеза Србиеј, добио је и Бокс клуб „Словен Рума“, а секретар тог клуба, Зоран Јовичић, присуствовао је данашњој донацији и том приликом истакао да је та помоћ веома важна и за његов клуб, али и за целокупан румски спорт.

Члан румског Општинског већа, задужен за спорт, Александар Бундало, нагласио је да се веома радује популаризацији бокса и његовом напредовању у овом граду, те да Општина Рума обраћа пажњу и помаже све спортове који су заступљени у тој општини.

Уз донације и подршку од стране Општине Рума и Боксерског савеза Србије, румским боксерима преостаје само да вредно и напорно тренирају, те веома брзо поверено поверење оправдају успехом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *