ПРИЈЕМ НОВИХ ПОЛАЗНИКА У ПРИПРЕМНИ РАЗРЕД У МУЗИЧКОЈ ШКОЛИ „ПЕТАР КРАНЧЕВИЋ“ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

ИНФО

Пријем нових полазника у припремни разред – „Музичко забавиште“ Музичке школе „Петар Кранчевић“ у школској 2020/21. години је почео и трајаће до 31. августа 2020. године.  

Под појмом припремни разред подразумева се период припремања деце предшколског и млађег школског узраста за упис у први разред основне музичке школе, у трајању од три, две или једне школске године, у зависности од тренутка када се деца прикључе овом програму. Припремни разред подразумева груписање деце у три различите наставне групе које по тежини захтева имају програм који одговара узрасту деце.

Деца не уче да свирају инструмент, али се сусрећу и упознају звук и изглед музичких инструмената, како би били у могућности да, када дође време за то, одаберу управо онај инструмент који им највише одговара. 

Два пута годишње одржавају се мали концерти на којима групе полазника припремног разреда имају презентацију резултата свога учења и рада. 

У припремни разред могу да се упишу деца узраста од 4 до 8 година. Упис се врши без провере музичких способности, броз полазника није ограничен. 
Настава се одвија у групи, два пута недељно, у часовима у трајању од 45 минута, у простору ОШ „Бошко Палковљевић – Пинки“. 

Пријава за упис се може преузети на сајту школе mskrancevic.edu.rs

Упис је сваког радног дана у времену од 9х до 14х, у канцеларији рачуноводства МШ „Петар Кранчевић“, Житни трг 28, Сремска Митровица.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *