ДОКТОР ВЕТЕРИНЕ ЗОРАН НИНКОВИЋ ОДЛУЧНО У БОЉУ БУДУЋНОСТ: „У НЕДЕЉУ ГЛАСАМ ЗА БРОЈ 1 – ЗА НАШУ ДЕЦУ“

Izbori

Нови тим за Шабац, у отвореном писму објавио је да наставља своју политичку каријеру у Српској напредној странци.

Доктор ветеринарске медицине Зоран Нинковић, одборник са листе Јелена Милошевић – Нови тим за Шабац, у отвореном писму објавио је да наставља своју политичку каријеру у Српској напредној странци. У писму се наводи:

  • У политику сам ушао као млад, образован човек са жељом да допринесем бољитку Шапца, Мачванског округа и целе Србије. Наивно сам помислио да то могу као члан Западне Србије, не схватајући да у овој групи грађана једно причају, а друго раде – саопштио је др Нинковић и додао је.
  • Сада, када је моје разочарање превршило сваку меру, одлучио сам да своје идеје, на добробит свих наших суграђана, реализујем у Српској напредној странци, јединој странци која се заиста, а не само декларативно, брине о српском народу – рекао је он.

 – Из Западне Србије одлазим разочаран поражавајућом политиком Душана Петровића и његових сателитских организација, које су уништиле српску пољопривреду. Ја, и као узгајивач јагода на 2 хектара са засадима малине на око 30 ари то најбоље знам. Донедавно био сам уверен да је Западна Србија самостална организација, али сада ми је потпуно јасно да су и Немања Пајић и Совраније Чоњагић гласноговорници политике коју презентују Небојша Зеленовић и Душан Петровић, као и да је кандидат за градоначелника Јелена Милошевић само њихова марионета – наводи доктор.

  • Због свега наведеног, и своју и будућност Шапчана видим у Српској напредној странци, јединој државотворној политичкој организацији, којој је интерес народа на првом месту – рекао је др Нинковић.
  • И зато на изборима у недељу гласам за број 1, за Александра Вучића – за нашу децу! – поручио је др Зоран Нинковић.

Извор: Србија Данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *