СНС ПРОГЛАСИО АПСОЛУТНУ ПОБЕДУ! ПОСЛЕ 20 ГОДИНА У ШАПЦУ СЕ МЕЊА ВЛАСТ

Izbori

СНС је око 3 сата јутрос прогласила апсолутну победу на локалним изборима у Шапцу. Освојивши преко 30.000 гласова, напредњаци су поразили главног ривала Небојшу Зеленовића и његову „Заједно за Србију“ (бивши ДС), која је у граду на Сави владала 20 година.

  • Са великим задовољством желим да објавим да, после 20 година, у Шапцу се мења власт – рекао је кандидат СНС за градоначелника др Александар Пајић, на шта је уследио громогласни аплауз страначких колега, активиста и бројних чланова који су чекали до јутра да се изброје гласови како би прославили победу.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац објавио је на званичном Твитер налогу фотографију Александра Пајића, кандидата те странке за градоначелника, уз поруку „Апсолутна победа Српске напредне странке у Шапцу“.

У СНС нису крили емоције због тријумфалне победе након које могу потпуно самостално да формирају власт у Шапцу. Како се чуло на скупу, до успеха су дошли поштеним односом према суграђанима којима сада намеравају да докажу да ту власт и заслужују.

 – Ово није само победа на локалним изборима већ је и апсолутна победа на републичким. Листа са бројем 1 која носи име Александра Вучића је победничка и у Шапцу – закључио је Пајић и додао да ће СНС имати 38 од 69 одборника у локалном парламенту.
 
Извор: Србија Данас
Фото: Twitter/@Sabac_Sns

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *