СНС УПОЗОРАВА НА СТРАВИЧНЕ ПРИТИСКЕ ЗЕЛЕНОВИЋА: НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ПРЕКРАЈАЊЕ ВОЉЕ БИРАЧА

Izbori АКТУЕЛНОСТИ

Нико од посматрача није имао ниједну примедбу на ток изборног процеса

Градски одбор Српске напредне странке Шабац упозорава јавност на скандалозне притиске које Небојша Зеленовић врши на чланове изборне комисије како би постигао прекрајање изборне воље Шапчана и по сваку цену покушао да задржи фотељу градоначелника.

  • Зеленовић по налогу Душана Петровића не преза ни од најстрашнијих злоупотреба, па тако од својих чланова бирачких одбора тражи да промене оно што су већ потписали – да су избори у Шапцу протекли без неправилности и у складу са изборном процедуром. Подсећамо Зеленовића и његове налогодавце да је увидом у 100 записника са бирачких места констатовано да су приговори забележени на само три места, од којих су на два примедбе имали чланови бирачких одбора из Српске напредне странке, док је из Зеленовићеве странке забележена само једна примедба – саопштио је Градски одбор СНС Шапца.

Напредњаци уједно подсећају „бившег градоначелника Шапца“ да су изборе пратили бројни акредитовани домаћи и страни посматрачи и представници страних амбасада. Нико од њих није имао ниједну примедбу на ток изборног процеса.

  • Избори су одржани у складу са законом. Били су слободни и транспарентни. На њима је јасно израженом вољом народа победила Српска напредна странка која ће све покушаје Небојше Зеленовића да прекроји вољу народа спречити свим правним средствима. Уместо узалудних покушаја да задржи власт Зеленовић би требало да се полако пакује из кабинета и институцију управљања градом препусти онима који су за то добили поверење народа – наводи се у саопштењу СНС.

Извор: СрбијаДанас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *