ДОДЕЉЕНО ТРАДИЦИОНАЛНО ПРИЗНАЊЕ „КАПИЈА УСПЕХА“ НАЈБОЉИМА У ТУРИЗМУ И УГОСТИТЕЉСТВУ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Традиционално годишње признање ,,Капија успеха“ које Привредна комора Војводине додељује најбољима за достигнути квалитет услуга у области туризма и угоститељства, као и субјектима који су својим радом, залагањем и истрајношћу унапредили туризам ,додељена је 25.06.2020.године.

Привредна комора Војводине традиционално већ  28 година додељује престижно признаје у области туризма и угоститељства у следећим категоријама: категорисани објекти смештаја, ресторани, лиценцирани организатори путовања и објекти који на најбољи начин представљау мултиетничку заједницу Војводине и доприносе обликовању војвођанских туристичких вредности. Поред ,,Капије успеха,, ,овим поводом додељује се и плакета за квалитет услуга другопласираним кандидатима.

Туристичка организација Града Сремска Митровица,  као и претходних година ,тако је и прошле године доставила предлоге за предложене категорије. На овај начин наставља се низ промотивних активности   које туристе подстичу да свој одмор проведу баш у Царском граду. А да  град  у коме су се рађали , столовали и умирали цареви  и са разлогом носи тај епитет говори и чињеница да се контунитет награђивања  наставља. Предходних година награђивани са ове територије су ,,Тошина кућа“ и ,,Салаш Исаилови“.

Ове године , са ове  територије имамо награђене у две категорије:

-Плакета за достигнути квалитет услуга у категорији ресторан ,,Диана“

-Плакета за развој и унапређење дечијег и омладинског туризма СРП Засавица.

Одато признање за квалитет услуга свакако доприноси унапређењу туристичке понуде Сремске Митровице , а на чијем унапређењу и промовисању Туристичка организација Града Сремска Митровица континуирано ради.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *