УПРАВНИ СУД УСВОЈИО ЖАЛБУ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

АКТУЕЛНОСТИ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац поздравља одлуку Управног суда, да усвоји жалбу Српске напредне странке на одлуку Градске изборне комисије Шабац о поништењу избора.

Сматрамо да је одлуком Управног суда спречен покушај крађе гласова од стране сада већ бившег градоначелника Небојше Зеленовића и његових ментора Душана Петровића и Драгана Ђиласа.

Поштујемо одлуку суда да се избори понове на 27 бирачких места на којима такође вољом бирача очекујемо убедљиву победу листе „Александар Вучић- за нашу децу.“

Посебно истичемо чињеницу да су све утврђене неправилности процедуралне природе, а не односе се на број гласова који је добила листа “ Александар Вучић- за нашу децу.“. Грађани Шапца су Српској напредној странци дали 12 хиљада гласова више него Небојши Зеленовићу и то је неспорно. Поносни смо на указано поверење Шапчана, који су јасно рекли какву будућност желе, да град убудуће воде људи  који ће се домаћински односити према народном новцу и омогућити инфраструктурни и сваки други развој Шапца и нова радна места.

Својим чврстим држањем за фотељу, противно изборној вољи грађана, Зеленовић је поново показао да му је стало само до његовог интереса,а не до интереса грађана.

Српска напредна странка позива све грађане Шапца да изађу на изборе на бирачким местима на којима ће бити поновљени и још одлучније кажу Небојши Зеленовићу да је он ружна прошлост Шапца, а да за своју децу желе бољу будућност.

Извор: Саопштење, ГО СНС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *