ГО СНС ШАБАЦ: САОПШТЕЊЕ

Izbori АКТУЕЛНОСТИ

Градски одбор Српске напредне странке Шабац захваљује на исказаној подршци Шапчанима, који су свој глас дали листи „Александар Вучић -За нашу децу“ на 5 од 234 бирачка места на којима је јуче поновљено гласање.
Кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца др Александар Пајић рекао је на конференцији за новинаре да и на предстојећим поновљеним изборима на 27 бирачких места у Шапцу очекује одличан резултат и убедљиву победу српских напредњака.
Пајић је упозорио да се по Зеленовићевој наредби у граду уништавају сви докази везани за пословање јавних предузећа и Градске управе у покушају да се заташкају криминалне активности. Зеленовић зна да ће по доласку Српске напредне странке на власт многи предмети бити процесуирани, каже Пајић.
Кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца оценио је и да је Градска изборна комисија Шабац инструмент у рукама Небојше Зеленовића и Душана Петровића и да по њиховом налогу одлаже спровођење избора на 27 бирачких места.
Ми смо због неправилности у раду комисије јуче поднели кривичне пријаве против председника Градске изборне комисије Будимира Павловића и секретара Златка Ранковића. Њих двојица нису у законом прописаном року одговорили грађанима на поднете приговоре, чиме су продужили рок одржавања поновљених избора, рекао је Пајић.
Чланица Градске изборне комисије Шабац Бојана Чуровић је потврдивши Пајићеве наводе нагласила да ни на једном бирачком месту није споран број гласова, већ су примедбе строго процедуралне природе и тичу се гласања ван бирачког места. Реч је о неких 300 гласова који свакако не могу утицати на изборни резултат и блиставу победу Српске напредне странке и то је свима јасно, рекла је Чуровић.
Кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца др Александар Пајић је још једном позвао на поштовање закона и понављање избора у законском року, у складу са одлуком Управног суда.
Извор: ГО СНС Шабац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *