(ФОТО) СРАМОТНЕ ПРЕТЊЕ НОВИНАРКИ ИНФОРМЕРА МИЛИЦИ ДАКИЋ! ДИРЕКТНО ЈОЈ ЦРТАЈУ МЕТУ НА ЧЕЛУ!

АКТУЕЛНОСТИ

Новинарки дневног листа Информер Милици Дакић, данас су после конференције за медије председника Србије Александра Вучића стигле срамотне претње на друштвеним мрежама.
Корисници Твитера новинарку нашег листа назвали су „џукелом усташком“ којој треба „ј***ти порекло порекла“, уз поруку да њено и имена других „непожељних новинара треба додати на списак“?! За одстрел?

И све зато што је на конференцији за медије питала председника Србије како коментарише реакције хрватских политичара на дешавања у Београду?

Други корисник друштвеним мрежа, нашој новинарки је написао да ће јој „је*ати матер“ и свима „који подржавају Вучића“, те да ће остати без посла чим се промени власт.

На овај начин црта се директна мета на чело новинарки нашег листа, као и свим новинарима који савесно и професионално обављају свој посао.

Наши новинари свакодневно су изложени претњама, малтретирању и шиканирању од стране дела опозиционих лидера који их избацују и вређају на конференцијама за медије, а та мржња се свакодневно прелива и на друштвене мреже.

Наша новинарка ове претње пријавила је Тужилаштву за високотехнолошки криминал, а претње ће пријавити и Удружењу новинара Србије и другим струковним удружењима.

Извор: Независне дневне новине Информер

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *