ЈАСМИНА ЂУРИЋ – УМЕТНИЦА КОЈА СТИРОПОР ПРЕТВАРА У РЕМЕК ДЕЛО (ВИДЕО)

Некатегоризовано

Стиропор је веома погодан материјал за рад, посебно уколико је неко довољно креативан креативан да искористи његове могућности. Јасмини Ђурић, из Доњих Петроваца, не недостаје ни креативности, а ни вештине, приликом израде најразличитијих фигура од стиропора. Вештом руком и уз мало боје, може направити било ког цртаног јунака, слова или друге симболе, а како каже од тог хобија може нешто и да се заради.

Јасмина Ђурић већ пет година успешно претвара хоби у бизнис. Уз мало маште, добру идеју и мало боје, од парчета стиропора она створи право ремек дело, које највише обрадује најмлађе, јер се углавном ради о цртаним јунацима осликаним на стиропору. Идеја за овај мали бизнис, каже није потекла од ње, али иницијатива да крене у самосталан рад је само њена. Први радови су, како истиче, били далеко другачији и лошији од садашњих.

Своје радове продаје путем интернета који јој користи и за добар маркетинг, а захваљујући томе, њени украси од стиропора, могу се наћи у дечИјим собама, широм Србије, али и ван њених граница. Цена зависи од комплексности рада, или димензија.

Скицирање, сечење, бојење, паковање… Посла за једну фигуру, скоро пуно радно време, али не жали се Јасмина, ужива у свом креативном послу, који јој поред задовољства доноси и новац. Тренутно ради са импровизованим, али врло практичним алатом, а планира и да свој креативни хаос, ускоро пресели у сопствену радионицу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *