КО ЈЕ СРЂАН АТАНАСОВСКИ? КО ЈЕ ОРГАНИЗОВАО ПРОТЕСТ ИСПРЕД ЦЕНТРАЛНОГ ЗАТВОРА У БЕОГРАДУ?

АКТУЕЛНОСТИ

После блокаде ауто-пута Београд-Нови Сад терористичка левичарска организација под називом Маркс 21 извела је у Београду нову акцију. Чланови Маркс 21 прошле недеље блокирали су Централни затвор у Београду. Испред Централног затвора окупљеним члановима ове организације и демонстрантима обратио се члан Маркс 21 Срђан Атанасовски. Означавањем вођа и чланова терористичке левичарске организације Маркс 21 покушаћемо да спречимо њихове даље акције у Београду и Србији.

Организација Маркс 21 има ћелије у свим градовима Србије. Може се рећи да су најактивнији у Београду и Новом Саду. Срђан Атанасовски је један од истакнутијих чланова ове екстремистичке организације у Београду.Па је на себе преузео организацију протета испред Централног затвора у Београду. Он је такође активно учествовао у насилним протестима у Београду претходних недеља. На друштвеним мрежама често поставља слике где позива на насиље и паљење.

Организација Маркс 21 изазвала је велику буру у јавности када је пре неколико година подржала убиство Руског амбасадора у Истанбулу. Један део операција Маркса 21 је и напад на Руску Федерацију и Владимира Путина. У овим операцијама активно учествује и Срђан Атанасовски. Срђан Атанасовски је подржао акцију скрнављења споменика покојног Патријарха Павла, ову акцију извели су екстемни левичари у Београду, где су на споменик окачили женску кецељу.

Када говоримо о Срђану Атанасовском морамо рећи да је особа која се залаже за укидање Републике Српске, ширењу пропаганде да су Срби геноцидан народ, да су Срби починили геноцид над Албанцима на Косову, нападима на Српску Православну Цркву, није баш нормална особа. Он је отишао и корак даље када је на друштвеним мрежама написао људима који не могу да имају децу “Јебале вас бебе”, где је напао људе којима је потребан новац од државе за вештачку оплодњу.

Извор: Присмотра

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *