У ПЕЋИНАЧКОЈ ОПШТИНИ НЕМА НОВОЗАРАЖЕНИХ КОРОНА ВИРУСОМ, АЛИ СУ И ДАЉЕ НА СНАЗИ МЕРЕ ОПРЕЗА

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Како је јуче саопштио Штаб за ванредне ситуације Општине Пећинци, на територији те општине претходна два дана нису потврђени нови случајеви заразе корона вирусом. Међутим, како је рекао командант штаба, Жељко Трбовић, и даље треба бити опрезан.

“Иако, за сада, нема нових случајева заразе корона вируса у нашој општини, то никако не значи да се треба опуштати. Због тога, још једном молим све грађане наше општине да се придржавају свих мера заштите од инфекције, да носе маске, редовно дезинфикују руке и да држе прописану дистанцу“ – истакао је Трбовић.

Он је подсетио грађане да се резервоари са дезинфекционим средством налазе у 15 насеља пећиначке општине, као и да се редовно врши дезинфекција јавних простора. На снази је и даље забрана организовања прослава сеоских слава, вашара и свадби, као и организовање свих свечаности, забавних и спортских манифестација на територији Општине Пећинци, а радно време угоститељских и трговинских и објеката приређивања игара на срећу ограничено је до 23.00 часа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *