ЗЕЛЕНОВИЋ ОПЕТ ОБМАЊУЈЕ ЈАВНОСТ: ДР РАДОВАНОВИЋ ДЕМАНТОВАО ДА ЈЕ ПОСТАО ДЕО ТИМА ШАБАЧКОГ МАНИПУЛАНТА

АКТУЕЛНОСТИ

Зеленовић је јуче објавио да је формирао експертски тим за Шабац, који чине три стручњака, међу којима је и др Радовановић
Професор др Зоран Радовановић јуче, је само неколико сати после објаве Небојше Зеленовића да ће бити део његовог тима, то одлучно демантовао.

Тако је пропао још један покушај Зеленовићеве манипулације јавности и покушај стварања слике о некаквом градоначелнику, који изгара у борби за очување здравља Шапчана, док заправо чини све да , упркос изборној вољи Шапчана, што дуже остане на власти.

Зеленовић је јуче објавио да је формирао експертски тим за Шабац, који чине три стручњака, међу којима је и др Радовановић.

Тај тим требало би, као је навео Зеленовић, да помогне у санирању епидемиолошке ситуације у Шапцу. Осим што је из чисто политикантских разлога, још једном покушао да заобиђе републичке институције, Зеленовић је у заблуду довео и чланове свог фантомског експертског тима.

Наиме, од једног неформалног сусрета са двојицом стручњака, током којег је било речи о епидемиолошкој ситуацији у Шапцу, Зеленовић је покушао да направи оснивачку седницу некаквог експертског тима за Шабац, компромитујући самог себе чињеницом да га чланови тог тима демантују.

Дакле, прича о експертском тиму је само још једна у низу лажи бившег градоначелника Небојше Зеленовића, доказаног експерта за изигравање изборне воље народа и чувања фотеље и власти по сваку цену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *