МИНИСТАРКА ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ У ОБИЛАСКУ РАДОВА НА ДЕОНИЦИ ПУТА РУМА-ПЕЋИНЦИ (ВИДЕО)

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић, обишла је данас радове на деоници пута Рума-Пећинци, који се изводе у оквиру рехабилитације пута од Сремске Митровице до Пећинаца, а за које је држава издвојила милијарду и по динара.

Рехабилитација пута од Сремске Митровице до Пећинаца је веома важна истакла је потпредседница Владе Србије. Поручила је још да је то само једно од градилишта у Србији где се на време завршавају радови, те истакла да тренутно, упркос пандемији вируса корона, ниједно градилиште у нашој земљи није затворено, да нема заражениих радника и да неће бити већег пробијања рокова.

Директор Путева Србије Зоран Дробњак каже да је деоница Рума-Пећинци, која се тренутно ради, дугачка 13 километара и 100 метара, док ће за три месеца почети радови на другој деоници од Сремске Митровице до Руме. Подсетимо, тренутни радови на рехабилитацији пута Сремска Митровица – Пећинци наставак су претходне рехабилитације пута Батровци – Кузмин, а очекује се да ће радови бити готови и пре рока.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *