НОВЕ ПОДСТИЦАЈНЕ МЕРЕ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА И МЛАДИМ БРАЧНИМ ПАРОВИМА ИНЂИЈЕ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Пољопривредницима са територије Општине Инђија, из године у годину, све су доступнија средства која опредљује локална самоуправа за развој и унапређење пољопривредне произвоње. Ове године аграрни бужет износи преко 30 милиона динара, а мере које спроводи Агенција за рурални развој изазивају све веће интересовање, па не чуди што се средства опредељена за набавку нове механизације, која је и једна од најпопуларнијих мера, утроше за свега седам дана.

Друга мера, која се ове године спроводи по први пут, а  тиче се куповине сеоских кућа са окућницом за младе брачне парове, изазвала је велико интересовање и до сада седам брачних парова предало је неопходну документацију. Како истиче Пејовић Шеврт, 10 милиона динара је опредељено за ову меру, а сваки брачни пар који конкурише највише може добити до миллион динара.

Како истичу у Агенцији за рурални развој Општине Инђија, они су као и увек на расолагању пољопривредницима за све неопходне информације, подсећајући да више од десет година уназад функционише систем обавештавања пољопривредника који се налазе у њиховој бази података, путем смс порука.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *