ФУДБАЛЕРИ БУЂАНОВАЧКЕ „МЛАДОСТИ“ НАПОКОН ЋЕ ДОБИТИ МОДЕРНЕ СВЛАЧИОНИЦЕ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

Председник Општине Рума Слађан Манчић, јуче је обишао радове на изградњи свлачионица на фудбалском игралишту у Буђановцима, које Општина Рума финансира са 4,6 милиона динара(без ПДВ-а). Заједнички тендер за унапређење спортске инфраструктуре обухватиће радове на стадиону ФК „Младост“ у Буђановцима, реконструкцију објекта на стадиону „Словена“ у Руми и изградњу рефлектора у Вогњу. Радови у Буђановцима су били више него неопходни, тврде у клубу, јер је последње велико улагање било још давне 1976. године.

Фудбалери буђановачке „Младости“ напокон ће добити модерне свлачионице. Радови се обављају планираном динамиком, а оно што је важно рећи јесте да се у свлачионицве није улагало још од 1976. године. Зато и не чуди чињеница да фудбалери и руководсто ФК „Младост“ са нестрпљењем очекују крај радова.

Радове је јуче обишао председник Општине Рума Сладјан Манчић, који је том приликом рекао да је рок за завршетак радова 90 дана. Овај објекат биће не само понос тамошњих фудбалера него свих мештана Будјановаца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *