ПОСТАВЉЕНИ РЕФЛЕКТОРИ НА ФУДБАЛСКОМ ТЕРЕНУ У ВОГЊУ

АКТУЕЛНОСТИ ИНФО

ФК “Слога” из Вогња, од сада ће, захваљујући улагањима румске локалне самоуправе у спортску инфраструктуру, утакмице моћи да игра и у вечерњим часовима  Око 1,600,000 динара издвојено је из буџета Општине, за набавку и поставку 36 рефлектора на фудбалском терену у том сремском селу. Ова инвестиција део је великог тендера од 15 милиона динара, који је намењен улагањима у спотске клубове на територији Општине Рума.

Након неколико успешно реализованих пројеката у оквиру спортске инфраструктуре на територији Општине Рума, ред је дошао и на вогањски Фудбалски клуб “СЛога”. Председник Општине Рума, обишао је спортски  терен у Вогњу, где су недавно постављени нови рефлектори финансирани из општинске касе.

Како је истакао председник Манчић, овако уређен стадион, поред тога што фудбалерима  пружа боље услове за тренинге, приказује лепу слику за све друге клубове који као гости долазе на овај терен. Утакмице по мраку, нова су могућност фудбалера ФК СЛога, а за ту намену општина је из буџета издвојила више од 1,600,000 динара без ПДВ-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *